وکیل محاربه + ۱۰۰% مجازات و قوانین

وکیل محاربه ، مجازات و قوانین این جرم  : جرم محاربه از جمله جرایم حدی است، که شرع مقدس مجازات آن را تعیین نموده و قانون مجازات نیز بر همین اساس مرتکبین جرم محاربه را مجازات خواهد نمود .جرم محاربه از آن جهت که دارای مجازات شدید و سنگینی است و شامل جرایم علیه امنیت و آسایش عمومی می باشد حائز اهمیت است. و درست به همین خاطر در صورت اتهام جرم محاربه متوجه شما است بهترین کار مراجعه و یا اخذ مشاوره از وکیل متخصص کیفری می باشد چرا که در صورت عدم مشورت به موقع عواقب جبران نا پذیری در انتظار متهم خواهد بود.
در ادامه به تعریف جرم محاربه مجازات و نحوه اثبات توسط وکیل متخصص محاربه می پردازیم با وکیل فرنیان فر همراه باشید.

وکیل محاربه

محاربه به چه معناست ؟

محاربه در متون فقهی به معنای برهنه کردن سلاح برای ترساندن مردم اعم از این که در شب باشد یا روز خشکی یا دریا و…بدون توجه به این که قصدش ترساندن باشد یا قصد این کار را نداشته باشد.

تعریف قانون مجازات اسلامی : محاربه عبارت از کشیدن سلاح به قصد جان، مال یا ناموس مردم یا ارعاب آنها است، به نحوی که موجب ناامنی در محیط گردد.

منظور از سلاح در جرم محاربه چیست ؟

به طور کلی کلمه سلاح در قانون به صورت عام آمده است و این به آن معناست که هر نوع سلاحی اعم از صلاح گرم مانند: اسلحه …. و سلاح سرد مثل چاقو وقمه … را در بر می گیرد. به نظر می رسد بر اساس تعریف ارائه شده قانون گذار در این ماده به مواردی که عرفاً صلاح محسوب می شود اشاره دارد و مواردی مثل سنگ ، قفل فرمان در تعریف فوق نمی گنجد و ممکن است عنوان مجرمانه دیگری داشته باشد.

آیا جرم محاربه از جمله جرایم مقید است؟

بر اساس آنچه که در تعریف محاربه در قانون آمده است جرم محاربه در دسته جرایم مقید قرار می گیرد چرا که در نص ماده آمده است که محارب موجب ناامنی در محیط گردد. بنابراین در صورت عدم تحقق ناامنی و از بین بردن آرامش جرم محاربه محقق نخواهد شد.

راه های اثبات جرم محاربه

الف) شهادت شهود: جرم محاربه با شاهد دو مرد عادل اثبات می گردد.

ب )اقرار: اقرار فرد ولو یک مرتبه موجب ثابت شدن جرم محاربه می شود.

حد و مجازات جرم محاربه چیست؟

  • الف) اعدام
  • ب) صلب
  • پ) قطع دست راست و پای چپ
  • ت ) نفی ولد (تبعید)

نکته : با توجه به قانون مجازات اسلامی انتخاب هر یک از مجازاتهای فوق بر عهده قاضی می باشد.

نکته : افرادی مانند راهزنان و قاچاقچیانی که دست به سلاح ببرند محارب محسوب می شوند.

سوال :

اگر فرد یا افردی به روی شخص خاصی سلاح بکشند از نظر قانون محارب محسوب می گردند؟

پاسخ به این سوال با توجه به متن قانون خیر می باشد چرا که در صورتی که عمل فرد جنبه عمومی نداشته باشد در تعریف جرم محاربه نمی گنجد.

آیا جرم محاربه با افساد فی الارض یک جرم است؟

خیر- اگرچه در پاره ای از موارد جرم محاربه در کنار افساد فی الارض آمده است اما این دو، جرایم متفاوتی هستند که قانون گذار درمواد مختلف قانون به آن پرداخته است و نباید به دلیل وجود برخی شباهت ها یک جرم تلقی شود.

با در نظر گرفتن کلیه توضیحات فوق اهمیت و سخت گیری قانون گذاردر خصوص جرم محاربه و همچنین حساسیت این جرم امری غیر قابل انکار می باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر و آگاهی از نحوه توبه در جرم محاربه وسقوط حد با نگارنده این مطلب وکیل محاربه تماس حاصل نمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *