وکیل عدم تمکین + نحوه اقدام

وکیل عدم تمکین شاخه ای از تخصص های حقوق خانواده است که پیرامون مسائل حقوقی مرتبط با عدم تمکین متمرکز است. عدم تمکین که تحت عنوان نشوز نیز از آن یاد می شود یکی از مسائل زیر مجموعه ی حقوق خانواده است که به عدم اطاعت زن از شوهر در زندگی زناشویی اشاره می کند. مطابق قوانین و مقررات داخلی کشور و احکام دین مبین اسلام اطاعت از شوهر در زندگی زناشویی وظیفه ی قانونی و شرعی زنان است. هرگاه زن بنا به دلایل مختلفی از اطاعت شوهر خود سر باز زند و از او تبعیت ننماید بحث عدم تمکین مطرح می گردد. در ادامه برای کسب اطلاعات بیشتر با وکیل فرنیان فر همراه باشید.

وکیل عدم تمکین

عدم تمکین به چه معناست؟

به مجرد انعقاد عقد نکاح و ایجاد علقه ی زوجیت وظایف متقابلی در زندگی زناشویی ایجاد می گردد که یکی از مهم ترین آنها تمکین است. تمکین از همسر وظیفه ی زن شناخته می شود و بر این اساس زن موظف است که در حدود چارچوب های قانونی و شرعی از شوهر خود اطاعت نماید. تمکین سیطره ی وسیعی از وظایف مختلف را در بر می گیرد که در یک دسته بندی کلی به دو نوع تمکین عام و تمکین خاص تقسیم می شود.

تمکین عام به حسن معاشرت و اطاعت از شوهر در زندگی زناشویی اشاره دارد. تمکین خاص صرفا به اطاعت از شوهر در حیطه ی مسایل جنسی و زناشویی مربوط است. عدم تمکین به هرگونه عمل نکردن به وظایف فوق و عدم اطاعت از شوهر اطلاق می گردد. مهم ترین اثر عدم تمکین عدم برخورداری از حق نفقه است. زن ناشزه هیچگونه حقی برای دریافت نفقه ندارد و نمی تواند نفقه خود را از طریق قانون مطالبه کند.

در صورت عدم تمکین، مرد می تواند با مراجعه به دادگاه شکایت خود را مطرح کرده و الزام به تمکین همسر خود را خواستار گردد. همچنین در صورت ادامه ی عدم تمکین زن، مرد می تواند درخواست ازدواج مجدد خود را به مراجع قضایی تقدیم کند.

توجه داشته باشید که عدم تمکین بایستی دلیل موجه و قانونی داشته باشد. در صورتی که زن بتواند در دادگاه اثبات نماید که عدم تمکین او به واسطه ی بیماری مقاربتی شوهر و یا دستور پزشک معالج است، موضوع عدم تمکین او منتفی خواهد بود و از نظر قانونی مستحق دریافت نفقه است. همچنین اشاره کردیم که اطاعت از شوهر بایستی در چارچوب های قانونی و شرعی خاصی باشد. هرگاه اطاعت از شوهر و زندگی در محل مورد نظر با خطر جانی ،مالی و حیثیتی برای زن همراه باشد، تمکین از شوهر بر او واجب نیست و در مقابل حق نفقه ی زن کماکان پابرجاست.

وکیل عدم تمکین + طرح شکایت

در سال های اخیر بسیاری از مسائل و موضوعات مرتبط با خانواده تحت حمایت های قانونگذار قرار گرفته است. این مساله را از جهات گوناگونی می توان مورد نقد و بررسی قرار دارد.

به طور کلی تخصصی شدن امور رسیدگی و بررسی های دقیق تری را می طلبد و اهمیت حضور افراد متخصص بیشتر نمایان می شود. از نظر حقوقی تمامی وکلای پایه یک دادگستری می توانند وکالت تمامی پرونده های قضایی را بر عهده بگیرند و مانعی از این نظر وجود ندارد. اما از باب تخصص و تجربه قطعا تفاوت هایی وجود دارد که تعیین کننده است.

با توجه به آمارهای موجود شمار پرونده های قضایی مرتبط با دعاوی خانواده در سال های اخیر افزایش یافته و موضوعات تخصصی و پیچیده ای مطرح گردیده. طبیعتا چنین مساله ای فرایند دادرسی پرونده را دشوارتر می کند و در این شرایط حضور وکیل متخصص خانواده می تواند به تسهیل فرایند دادرسی منجر گردد و بهترین نتایج را برای پرونده ی شما رقم بزند.

وکیل عدم تمکین تخصصی است که در راستای مسائل حقوقی مرتبط با عدم تمکین و الزام به تمکین شکل گرفته و با تسلط کامل بر قوانین و مقررات مربوطه می تواند بهترین و دقیق ترین دفاعیات و لوایح را ارائه دهد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *