وکیل جرایم سایبری + مشاوره حقوقی
وکیل جرایم سایبری شاخه از تخصص های وکالت است که پیرامون مسائل حقوقی و کیفری مرتبط با جرایم سایبری و رایانه ای شکل گرفته و فعالیت می کند. به دنبال توسعه و گسترش فضای مجازی و تکنولوژی های دیجیتال در سال های اخیر شمار کاربران آن به شکل قابل توجهی افزایش یافته و فعالیت های گسترده و متنوعی در این فضا به چشم می خورد. طبیعتا در کنار فعالیت های مثبت کاربران، شاهد حضور مجرمین نیز هستیم، به خصوص اینکه فضای مجازی به دلیل ماهیت آن بستر مناسبی برای ارتکاب بسیاری از جرایم از جمله کلاهبرداری وسرقت اطلاعات و داده ها به شمار می رود.
به طور کلی جرایم سایبری و رایانه ای به دلیل ماهیت متفاوت و روش های منحصر به فرد ارتکاب آن از پیچیدگی های زیادی برخوردارند و به همین دلیل روند رسیدگی به آنها پروسه ی متفاوت و پیچیده تری را به دنبال دارد. در این میان نقش وکیل جرایم سایبری سرنوشت ساز است و انتخاب وکیل حرفه ای می تواند در رای نهایی پرونده ی شما موثر باشد.
- به نظر شما مهم ترین ویژگی و وجه تمایز وکیل جرایم سایبری با سایر وکلا چیست؟
- شما نقش وکیل جرایم سایبری را در چنین پرونده هایی چگونه ارزیابی می کنید؟
در ادامه جهت کسب اطلاعات بیشتر با وکیل فرنیان فر همراه باشید.
جرایم سایبری از منظر قوانین ایران
اصطلاح جرایم سایبری به مجموعه ای از جرایم و تخلفات اشاره می کند که در فضای مجازی و دیجیتال و بر بستر اینترنت شکل گرفته و ارتکاب آن از سوی کابران فضای مجازی صورت می پذیرد. در مقایسه با سایر جرایم درجه ی پیچیدگی جرایم سایبری به مراتب بیشتر است و از آنجایی که ابعاد ناشناخته ی زیادی را داراست، روند رسیدگی به آن کمی متفاوت است و به دقت و زمان بیشتری نیاز دارد. طبیعتا با توجه به درجه ی پیچیدگی چنین پرونده هایی، دادسرایی تخصصی تحت عنوان دادسرای جرایم رایانه ای در نظر گرفته شده و قوانین و مصوبات مربوطه تنظیم و تدوین گردیده است.
از مهم ترین جرایم سایبری می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- جرایم رایانه ای نظیر هک، دسترسی به اطلاعات شخصی، گذرواژه ها و اکانت کاربری دیگران و به طور کلی نقض حریم خصوصی کاربران
- انواع کلاهبرداری های اینترنتی
- جاسوسی از طریق فضای مجازی و دستیابی به اطلاعات محرمانه و فوق محرمانه دولتی و شخصی
- انواع سرقت اینترنتی
- دسترسی غیرمجاز به داده های رایانه ای
- شنود غیرمجاز
- جعل و تخریب داده های رایانه ای
- ارتکاب جرایم رایانه ای علیه عفت و اخلاق عمومی جامعه مانند: انتشار محتوای مستهجن و غیراخلاقی از قبیل تولید، ارسال، انتشار و معامله ی این اطلاعات
- معامله ی غیرقانونی داده های رایانه ای
- کلاهبرداری و سرقت از طریق سایت های شرط بندی و قمار
- فروش رمزارزهای غیرقانونی
- کلاهبرداری رمزارز
- کلاهبرداری فیشینگ
- هک کیف پول ارز دیجیتال
- سرقت ارز دیجیتال
- کلاهبرداری و سرقت از طریق کانال های غیرقانونی تلگرام و اینستاگرام
- جرایم و کلاهبرداری های مرتبط با بورس اوراق بهادار
- توهین، فحاشی و تهدید از طریق فضای مجازی
- مسائل مرتبط با استارتاپ ها در فضای مجازی
- جرایم مرتبط با مدلینگ و قاچاق انسان
وکیل جرایم سایبری
تخصصی شدن بسیاری از مشاغل و خدمات این نتیجه ی مثبت را به همراه داشت که درصد موفقیت به طرز چشمگیری افزایش یافت و از طرف دیگر روند انجام امور به شکلی آسان تر و در مدت زمانی کوتاه تر صورت پذیرفت. حرفه ی وکالت نیز از این قاعده مستنثنی نماند و در سال های اخیر شاهد شکل گیری تخصص های زیادی در این حوزه بوده ایم. به طوری که می توان گفت در تمامی زمینه های حقوقی مانند: خانواده، کیفری، ثبتی، ملکی، تجارت، امور رایانه ای و بسیاری حوزه های دیگر شاهد حضور وکلای متخصص و باتجربه ای هستیم که از دانش و مهارت بالایی برخوردارند.
این بدین معناست که وکیل متخصص و حرفه ای از رهگذر سالها مطالعه و فعالیت در زمینه ی تخصص مورد نظر خود و با تکیه بر تجربه و دانشی که کسب نموده است می تواند به بهترین شکل پرونده ی شما را پیش ببرد.
در رابطه با جرایم سایبری همانطور که پیشتر گفتیم این دسته از جرایم با پیچیدگی های فراوانی مواجه هستند و رسیدگی به آن مستلزم دانش و تخصص بالایی است. وکیل جرایم سایبری در وهله ی اول وکیل پایه یک دادگستری است و اطلاعات عمومی جامعی در زمینه ی امور حقوقی و کیفری دارد. وجه تمایز او با سایر وکلا در تخصص و تجربه ی او رقم می خورد و بدین ترتیب به شکل بهتر و موثرتری می تواند پرونده های مرتبط با جرایم سایبری را تجزیه و تحلیل کرده و در راستای دفاع از حقوق موکل خود قدم بردارد. وکیل سایبری متخصص و باتجربه از طریق ویژگی های زیر شناخته می شود:
- از دانش و تخصص کافی در زمینه ی جرایم سایبری برخوردار است و به طور مرتب اطلاعات حقوقی خود را در این زمینه به روز می کند.
- به دنبال سال های متمادی فعالیت و قبول وکالت پرونده های جرایم سایبری، تجربه ی فوق العاده ای در زمینه ی پرونده های مرتبط با چنین جرایمی کسب کرده و درصد رضایت مراجعین و موکلین قبلی و همچنین میزان موفقیت پرونده های او گویای این امر است که با یک وکیل حرفه ای مواجهید.
- رازدار و امانت دار است و در کنار صداقت و راستگویی، وجدان کاری و اخلاقی بالایی دارد. وکیل حرفه ای بایستی به طور مرتب و منظم در جلسات رسیدگی دادگاه حاضر شود و لوایح و دفاعیات را برای حفظ منافع موکل خود تنظیم کرده و ارائه دهد.
- نحوه ی پاسخگویی وکیل بسیار حائز اهمیت است. وکیل حرفه ای بایستی در موارد ضروری و مورد نیاز در دسترس موکل خود باشد و او را به صورت دقیق از روند پرونده مطلع نماید.
وکیل جرایم سایبری بایستی از هوش و دقت بسیار بالایی برخوردار باشد و با مطالعات تخصصی خود بتواند مسائل گوناگون را تجزیه و تحلیل کرده و مورد بررسی قرار دهد.
فن بیان وکیل اهمیت فوق العاده ای دارد. وکیل جرایم رایانه ای حرفه ای بایستی بتواند در محضر دادگاه تمام قد از حقوق و منافع موکل خود دفاع نموده و مطالب مورد نظر را بیان نماید.
ارائه مشاوره حقوقی
فراموش نکنید که جرایم سایبری در ردیف جرایم نوظهوری قرار دارند که در پاره ای موارد قانون در رابطه با آن مسکوت مانده و رویه ی قضایی مشخصی نیزدر این زمینه وجود ندارد. در چنین شرایطی طبیعتا افراد و ذینفعان پرونده نمی توانند به درستی از حقوق خود دفاع نموده و ادله و دفاعیات مناسبی ارائه دهند. به همین دلیل انتخاب وکیل متخصص و حرفه ای می تواند پرونده ی شما را در مسیر درست قانونی قرار دهد.
برای کسب اطلاعات بیشتر و انجام مشاوره حقوقی تخصصی در این زمینه می توانید از طریق راه های ارتباطی وب سایت با فرنیان فر وکیل پایه یک دادگستری در ارتباط باشید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.